Menu

Några kommentarer

Gruppen du hade i konflikthantering tyckte åter att det var den bästa föreläsning de haft och vill ha dig mer!!

Christina

Herre Gud.... äntligen någon som ger oss konkreta förslag på hur en konflikthantering kan se ut!

Anna

Fantastisk dag! Har fått lära mig många nya saker om mina kollegor. Bra blandning under dagen med övningar, och du är en fantastiskt bra talare. Tack för en mycket givande dag!

Lena, lärare

En mycket intressant dag! Jag tycker mycket om att prata runt personlig utveckling och skulle gärna vilja fortsätta lyssna på dig. Hoppas du är med på fler utvecklingsdagar! Toppen med de"verktyg" du visade oss (t.ex. vid kritik att skapa tid, värdera och svara). Du har en bra balans mellan teori och övningar. Tack för idag!"

Marie

Toppen! Lärorikt! Tänkvärt! Omtumlande! Lustfyllt! Lyssnar gärna igen!

Göran, chef

Två trevliga tillfällen. Man fick gå till botten med sig själv, sina egenheter och brister. Nyttigt!! Ett bra sätt att ge av sig själv och lyssna till andra. Ärlighet och öppenhet är ett krav för att vi ska kunna fungera tillsammans i vardagen och du hjälper oss på vägen. Du är behaglig att lyssna på, vanlig och äkta. Kommer ha stor nytta av dagen. Gärna på återseende. Tack!

Anna-Lena

Roligt, givande, lärorikt och tänkvärt. Jag som är ny i arbetslaget ser en utveckling hos oss som varit mycket positiv. Första gången vågade inte alla säga sin mening. Idag har ALLA pratat!! Tack för underbara dagar!!

Mats, lärare
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×